Zebastian FilizHejsan! Zebastian heter jag, är 18 år gammal och kommer från Örnsköldsvik. Jag bor för tillfället i Vännäs där jag pluggar Ekonomi och spelar ishockey! På min fritid gillar jag att kolla sport, träna och umgås med vänner & familj, jag har alltid älskat att spela hockey och har spelat sen jag var 8 år gammal.

Jag är med och kämpar i kampen mot sexuella övergrepp, gör det du med.

Instagram/Facebook: zebastianfiliz

Gabriel Österberg Tjena! Gabriel heter jag och är 17 år från Vaxholm norr om Stockholm. Jag bor också i Vännäs där jag pluggar ekonomi och spelar ishockey. På fritiden blir det mycket tid med grabbarna, sen är det mycket andra sporter som jag gillar att följa. 

Gör som oss och stöd kampen mot sexuella övergrepp!

Instagram/Facebook: Gabrielosterberg

Johan FahlgrenHej! Mitt namn är Johan och jag är 17 år gammal och kommer från Skellefteå. Jag bor också i Vännäs just nu och pluggar även jag Ekonomi samtidigt som jag spelar ishockey. Min fritid spenderar jag gärna med min familj samt vänner och utöver det blir det mycket sportkollande. 

Jag stödjer kampen mot sexuella övergrepp och vill att du också gör det!

Instagram/Facebook: johanfahlgren

Mathias Wikström - Hej! Mitt namn är Mathias och jag är 17 år gammal och kommer från Lycksele. Även jag bor i Vännäs och spelar hockey samt pluggar andra året på ekonomi. På fritiden gillar jag att fiska, köra skoter och umgås med nära och kära.

Gör som mig och stöd kampen mot sexuella övergrepp.

Instagram/Facebook: mathiaswikstrom

Jonas ReimanTjena, Jonas här. Jag är 17 år och kommer från Västerås, jag bor också i Vännäs där jag pluggar ekonomi och spelar ishockey. På fritiden blir det att umgås mycket med grabbarna i laget och även en del teve-tittande.

Jag är med i kampen mot sexuella övergrepp, var det du med!

Instagram/Facebook: Jonasreiman

Från vänster: Johan, Mathias, Zebastian, Gabriel och Jonas
Från vänster: Johan Fahlgren, Mathias Wikström, Zebastian Filiz, Jonas Reiman, Gabriel Österberg